Ürünlerimiz

SkyIce nedir? Farkları nelerdir?

SKYICE nedir?

SKY ICE Gerçek buz özelliklerini yansıtmak konusunda kendini ispatlamış, kendi alanında rakipsiz bir üründür. Genel olarak buz pateni ve buz hokeyi için kullanılmaktadır. Ancak her türlü aktivite için düzenlenebilmekte ve adapte edilebilmektedir.

Pistin bakımı ve temizlik prosedürleri

  1. Günlük Süpürge; Buz kaplamaların aksine plastik kaplamaların her gün elektrikli vakumlu süpürge ile süpürülmesi gerekmektedir.
  2. Silikon Sprey; Her 15 günde bir tüm pist önce temizlenip daha sonra silikon spreyi ile kayganlık faktörünü arttırıcı bir uygulamaya tabi tutulmalıdır.
  3. Çeyrek Yıllık Bakım; Her üç ayda bir tüm pist granit ve mermer yer yüzeylerini temizlemeye yarayan, aynı zamanda parlatıcı işlevini gören profesyonel temizlik makineleri ile temizlenmeli ve cilalanmalıdır.
  4. Ürün Tanıtımı

    Buz yüzey paneller olarak imal edilmektedir. Her bir panel 100 cm x 100 cm ölçülerindedir. Ayrıca her panel ile birlikte, ara bağlantıları sağlayacak plastik tutucularda beraberinde gelmektedir.

    Sky Ice günde ortalama 280 m2 döşenebilmektedir. Pistin büyüklüğü en az 10 m2 olmalıdır. Pistin büyüklüğü için bir üst sınır bulunmamakla birlikte, standart bir buz hokeyi sahası kadar, yani 1.800 m2 olabilmektedir.

sentetik-buz-pisti-sponsor-coca-cola
1926 sentetik buz pisti ilk denemeler

İdeal Malzeme

Kayma faktörü sentetik buzda doğal buza oranla kas gücüne dayalı olarak %6-%10  daha düşük olur, bu da  Zemini  aşağıdaki konularda ideal hale getirir.

 

  1. (En önemli özellik) Durma mesafesi ve buza tutunma oranı doğal buza en yakın ürün olması.
  2. Başlangıç seviyesindekilerin buz pateni öğrenmesi,
  3. Kas gücü ve hızı konusunda gelişim,
  4. Dondurulmuş buza kıyasla kaza oranını düşürülmesi
  5. Bakınız S.S.S (Sıkça Sorulan Sorular)

Dünya’ üretilen diğer sentetik buz üreticilerinden bu özelliğiyle Durma mesafesi doğal buza, en yakın olan tek sentetik buz ürünü ayrılmaktadır.

Ayrıca kaymaya yeni başlayanlara, soğuk ve kaygan olmaması açısından güven telkin etmektedir.Daha profesyonel  buz patencileri ve buz hokeyi oyuncuları için ise, kas kuvvetlerini ve hızlarını arttırıcı bir egzersiz olarak işlev görmektedir.

Zira aynı performansta kaymak için biraz daha efor sarf etmeleri gerekmektedir.

PATENLER

paten1

OLUK AÇMA MAKİNESİ

oluk1

ZEMİN TEMİZLEME Mak.

zemin-temizleme-mak

KORUMA

koruma-kolluk

SOLÜSYON

IMG_7982

ÜRETİCİ BELGESİ

belge

KASK

kasklar

SKYICE’da Uygulanan solüsyon yüzeyde kalmaz, zeminle uyum sağlayan, renksiz ve kokusuz özel bir bileşendir.

BAĞLANTI PARÇALARISkyIce Sentetik Buz Pisti farklı alternatiflerle sunulmaktadır

8mm Pazıl Bağlantı

Orta ve Batı Asya ile Arap yarımadasındaki Türki ve İslami Ülkelerin de sentetik ve gerçek buz pisti pazarlamasını da kapsamına alan- SkyIce Türkiye’de liderliğini devam ettiriyor.

18mm L - Geçme Pim Bağlantı Panel

15 mm Pazıl Bağlantı

Dünyadaki en kaliteli ürünlerin sağlanmasıyla birleşen mükemmeliyet ve taahhütlerimizi yerine getirmeye bağlılığımız bize pazarda benzersiz bir yer sağladı.

18mm L Geçme Bağlantı Pim Çizim

18 mm H bağlantı

Sadece buz pistleri pazarlamıyor aynı zamanda müşterilerinize sunumlarınızı zenginleştirmeniz ve projelerden daha yüksek getiriler sağlamanız için size yardım ve danışmanlık hizmetleri de veriyoruz.

18mm L - Geçme Pim Bağlantı Panel

responsive

Rakipsiz Sentetik Buz Pisti

Gerçek buz özelliklerini yansıtmak konusunda kendini ispatlamış, kendi alanında rakipsiz bir üründür. Genel olarak buz pateni ve buz hokeyi için kullanılmaktadır. Ancak her türlü aktivite için düzenlenebilmekte ve adapte edilebilmektedir.

Facebook