S.S.S.

Sentetik Buz Pisti hakkında aklınıza gelebilecek sorulardan bazıları

Neden SKYICE™ Sentetik Buz Pistini seçmeliyim?

Piyasadaki en ucuz ürün bizimki değil ancak bizim ürünümüzün en iyisi olduğuna inanıyoruz. Ulusal Buz Pateni Birliği, profesyonel patenciler (hem artistik patinaj hem de hokey oyuncuları) ve buz koçları tarafından onaylanan ticari ağır iş “buz” panellerimiz 18 mm kalınlığındadır ve her çeşit kurulum için (içerde ve dışarıda) uygundur.
NOICEONE LTD’nin sahibi John Thorpe bu sektörde 30 yıllık bir tecrübeye sahiptir ve kişisel olarak –bugün dünyanın her yerinde donmuş suya en iyi alternatif olarak kabul edilen- Sentetik Buz Pistini geliştirmiştir.

Bir garanti paketi sunuyor musunuz?

İçerde kurulu pistler üzerinde 18mm( H )bağlantı sistemine 10 yıllık garanti veriyoruz. Dışarıda kurulu pistler üzerinde de 6 yıl garanti veriyoruz.
Patenler, pist temizleme makinesi, paten bileyicisi vs. gibi tüm destek kalemleri kendi alanlarında sektör liderleri olan seçilmiş tedarikçilerimizle tüm imalatçı garantisiyle birlikte gelir..

SKYICE™ Operasyonal ısı aralığı nedir?

SKYICE™ aşırı hava koşullarından (sıcak ya da soğuk) ters şekilde etkilenmez, böylelikle dünya çapında iç ve dış kullanım için mükemmeldir. Ekipmanımızın operasyonal sıcaklık aralığı -50° ila +50°C aralığını aşar. Bu çatlamaz, eğrilmez, parçalanmaz ve korozyona uğramaz. Güçlü ve sağlamdır ve kimyasallara ve suya dayanıklıdır.

Sentetik pist üzerinde normal buz patenlerini kullanabilir miyim?

Evet. Paneller artistik patinaj, hız ya da hokey patenlerini kullanmanıza olanak sağlar ancak en iyi kayma deneyimini yaşamak için patenlerinizin bıçaklarının daima keskin olması önemlidir. Ancak, bizim buz panellerimiz üzerindeki hız Glycol kullanımıyla (bir ölçek glikol ve dört ölçek su şeklinde hazırlanan karışım) ve bunu düzenli aralıklarla ince bir sprey uygulayıcı kullanarak yüzeye spreylemek suretiyle geliştirilebilir.

SKYICE™ gerçek/ ıslak buza nazaran nasıldır?

Başlayanlar ve hobi patencileri için mükemmel bir yüzeydir ve müthiş eğlencelidir. Buzla tamamıyla aynı değildir ancak temelleri öğrenmek iin çok önemlidir. İlave sürtünme nedeniyle, başlangıçta çok fazla süzülme yoktur ve bu nedenle ayaklarınızın altınızdan çok hızla kaybolduğunu hissetmezsiniz.
Buzun süzülme faktörünü yaşamış orta seviye patenciler için plastik daha fazla çalışma gerektiri ama yine de eğlenceli bir faaliyettir.
Üst seviye patenciler için hız sağlamak için daha fazla çalışma gerektirir ve tekniğinizi adapte etmeniz gerekir. Üst seviye patencilerin tüm önemli sıçramaları ve hatta arkaya saltoları bile gerçekleştirmesi mümkündür. Buz Hokeyi oyuncuları çok hızlı kayıp okey duruşlarını yapabilirken dayanıklılığı geliştirebilirler.

SKYICE™ ile süzülme kabiliyetleri nelerdir?

Doğru bakım ve özenle, ürünün yaşamış boyunca sürekli en az %90’lık süzülme faktörü sağlayabilir. Kıyaslamayla ve yeniden yüzey oluşturma kabiliyetlerine bağlı olarak, gerçek buz 100% süzülme kabiliyetiyle başlar birkaç saat içinde %80’e düşer. Normal koşullarda, gerçek buz pisti yeniden yüzey oluşumu için kapatılmalıdır. Ancak sentetik buz pisti günde 24 saat haftada 7 gün ve yılda 365 gün açık kalabilir!

Operasyonal / bakım işletme maliyetleri nelerdir?

Buz pisti yüzeyinin temiz kalmasını sağlamak dışında, tek diğer görev ince bir glikol kaplamayla düzenli aralıklarda yüzeye sprey yapmaktır (sulandırma 1:4 suyla). Bu patenli pist personeli tarafından patenler üzerinden ya da normal ayakkabılarıyla sırttan takılı sprey aplikatörleri kullanarak yapılabilir. Bu nedenle işlem sırasında pisti kapamak gibi bir şart yoktur. Glikol toksik değildir, çevre dostudur, güvenlidir ve ucuzdur. Günlük olarak elektrik süpürgesi ya da fırça ile pisti temizlemek iyi bir uygulamadır.

SKYICE™ buz pateni ve buz hokeyi için uygun mudur?

Kesinlikle. “Buz “ panellerini muhteşem buz şovları sahneleyen ve tecrübeli patencilerin hareketlerin, atlamaları ve dönüşlerin tümünü yapmalarını sağlayan etkinlik yönetim şirketlerine sunuyoruz. Buz hokeyine gelince, stoplar ile slap shot ve gol tending dahil teknik pratiği için idealdir ve evsel kurulum için (bodrum, garaj, bahçe ya da araba yolu) ya da ticari kullanım için (spor ve boş zaman gibi) uygundur. Buz panellerinin düzenli kullanımı aşırı sıcaklıklar olmadığı için dayanıklılık, tekniği iyileştirecek ve kas çekmesini önleyecektir.

SKYICE™ kurmak için ne gerekir?

Her türlü sağlam, düze ve seviyeli alanlar uygundur. Önceki kurulumlar araba parkları, tenis kortları, spor salonları, şehir meydanları, alış veriş merkezleri, okul bahçeleri ve benzerleridir. Çim üzerinde kurulacaksa, piste yağmur suyunun sızması ya da “buz” panellerinin çökmesini önlemek için uygun bir ara zemin (kontrplak levhalar gibi) gereklidir.

SKYICE™ ne kadar sağlamdır?

SKYICE™ panelleri çok yüksek moleküler ağırlıklı polietilenden (VHMWPe) imal edilmiştir ve bu nedenle her iki taraf üzerinde kayılabilir. 8 mm kalınlıktaki  paneller en az 10 yıl bir ömre sahiptir. Paneller üzerinde çok kaydıkça deneyim o kadar iyi olur.

Nakliye / taşıma düzenlemeleriniz nelerdir?

Ürün aralığı Almanya’daki OKULEN fabrika binalarımızda imal edilir, teslimata hazırlanır ve tanınmış nakliye acenteleri kullanılarak gönderilir. Müşterinin yeri ve sipariş boyutuna bağlı olarak, ekipmanı deniz ya da havayolu ya da karayoluyla konteynır tırlarla gönderi için paletlere koyabiliriz. Yurtdışı müşteriler için gerektiğinde Uyumlaştırılmış Gümrük tarifelerini verebiliriz.

Pistlerin kurulumu ne kadar sürüyor?

Bu şüphesiz pist için teklif edilen yere erişime bağlı olacaktır. Tipik pist ebatları için aşağıdaki zaman çizelgeleri iyi göstergelerdir.
100 m2 tam destek paketli “buz” pisti. kurulum zamanı yaklaşık 2 – 3 saat.
200 m2 tam destek paketli “buz” pisti. kurulum zamanı yaklaşık 4 – 5 saat.
400 m2 tam destek paketli “buz” pisti. kurulum zamanı, 1 gün.

Bir pist üzerinde bir kerede kaç kişi kayabilir

Her bir 3 m2’lik “buz” zemin için bir patenci temelinde çalışırız. Bu nedenle, 15 m * 20 m (300 m2) bir pist için 80-100  patenciye kadar izin verilir. Patencilerin gerçek sayısı patencilerin yaşları ve kayma kabiliyetlerine göre değişebilir.

Her bir kayma seansı ne kadar sürmelidir?

Daha önceki direkt müşteri temaslı ve son otuz yılda çeşitli distribütörler vasıtasıyla  skyice,NOICEONE LTD’in N-ICE®’ı ve Vitrathene™ Synthetice® / Hi-Den Ice yaklaşık 1000 buz pisti kurulumu gerçekleştirdi genel halk için nelerin kabul edilebilir olduğunu bilme konusunda iyi bir geçmişe sahibiz. 30 ile 45 dakika arasında (daha fazla değil) bir kayma seansı öneriyoruz. Bu zamandan sonra, çoğu patenci yorulmakta ve kendi istekleriyle pistten çıkmaya başlamaktadırlar.

Kaç para olmalı (seanslar)?

Paten masrafları buz patenlerinin tedarikini de kaplamalı. Ortalama olarak ve İngiltere’de aşağıdaki giderlerin uygun olmuştur ve müşteriler yerlilerin daha az ücret uyguladıklarını ya da aslında daha büyük kayma giderlerin istediğini düşünebilir.
Düşük sezon (Ocak – Ekim) 30 dakika için Çocuklar  Yetişkinler     6TL
Yüksek Sezon (Kasım- Aralık) 30 dakika için Çocuklar Yetişkinler 10 TL
Daha yüksek kalite patenlerin satışı bir “pro” mağazası ile olmalıdır (ilave gelir kalemi). Bu daha sonra sadakat ve iade ziyaretlerini destekler.
Paten giderleri daha sonra insanlar için kendi patenleriyle kabule izin vermek için yapılandırılabilir ve kiralık paten isteyenler için ayrı bir gider kesilebilir.

SKYICE™ “buz” pistlerinizi çime kurulabilir mi?

Çim kurulum için en iyi zemin değildir. Hem ekipmanın hem de patencilerin ağırlıklarını destekleyebilecek Düz, sağlam, seviyeli bir alana kurulum yapmayı tercih ederiz. Ancak çimende de birçok kurulum gerçekleştirdik ancak çoğu durumda pistin kurulumundan önce müşteriden bir ara zemin sağlamasını ve sermesini (genellikle kereste/kontrplak) istedik.
Ancak, -genellikle kurulumun kısa bir süre için olduğu- çim üzerinde bir çok kurulum durumu var.

Ne boyda pistler sunuyorsunuz?

Hemen hemen her boyda. Tüm pistler giriş çıkış için en az 2 m genişliğe sahip.

Kamu sorumluluk sigortası sağlıyor musunuz?

Kamu sorumluluk sigortasının yaptırılması operatör tarafından olacaktır.
Sigortacılarla ilgili bilgi verebiliriz.

Yağmur yağarsa ne olur?

Bizim “buz”1 pistlerimiz üzerinde hava koşullarının herhangi bir etkisi yoktur. Ancak müşteriler pisti korumak için bir çardak sağlamayı düşünebilirler. Bu tescilli bir şemsiye şirketinden müşteri tarafından tedarik edilmelidir. Çoğu durumda, önceki müşterilerimiz, kapalı “buz” pistinden daha fazla atmosfer için açık hava kurulumlarını tercih ettiler.

Buz pateni sağlıyor musunuz?

Evet. Buz pateni, paten rafları, bençler, lastik paspas, pist temizleme ve paten bileme ekipmanını içeren tümüyle anahtar teslim bir paket sunuyoruz. Şirketimiz tarafından sağlanan patenler müşterinin tercihine göre ya çabuk kapamalı ya da mandallı tipli kayak botu şeklindedir. Çocukların kayakları ayarlanabilir ve böylelikle stok düzeylerine göre büyük bir esneklik sağlar.

Patenciler kendi patenlerini kullanabilir mi?

Evet, tedarik ettiğimiz patenler gerçek/ buz pistlerinde de kullanılanlardır.

Sentetik buz zeminde incinme olabilir mi?

Sentetik Buz Pisti ekipmanı tedairki işinde yirmi yedi yıl içinde şirketimizin sahibi kamu sorumluluk sigortası için yapılan tek bir talepler bile karşılaşmamıştır. Ulusal Buz Pateni Birliği de sentetik buzun acemi patenciler için en hızlı pist olduğunu ifade etmektedir. Ancak kazalar yine de meydana gelebilir ancak pistin iyi yapılmasıyla ve önleyici tedbirlerle bir çoğundan sakınılabilir.

Operasyon ekiplerimizin ilk yardım sertifikasına sahip olması gerekli mi?

Evet en azından birinin ilk yardım sertifikası olmalı.

Sponsorlar pist bariyerlerine reklam koyabilirler mi?

Evet, ancak ULTIMATE bariyer sistemimizin tasarımı nedeniyle, halkalı ve iple bağlanan afişlerin takılmasına izin vermemektedir. Tanıtım için pist bariyerlerini maksimum kullanmak isteyen reklamcılar/ sponsorlar için en iyi yol ticari araçların tabelaların yazılmasına benzeyen vinil grafiklerin kullanımıdır. Talep edilirse daha fazla bilgi sağlanabilir.

Yardım toplamak için pisti kullanabilir miyiz?

Ürünümüzü bir yardım toplama aracı olarak değil bireylerin güvenli bir ortamda “buz” pateni tecrübesini yaşamalarını sağlayan benzersiz bir atraksiyon olarak tanıtıyoruz. Yardım toplamak için tek gerçekçi yöntem maliyete ilişkin olarak sponsorluk sağlamaları için yerel işletmelere gitmektir yatırımları üzerinden geri dönüş pist bariyerlerine reklam materyallerini koymaları olacaktır..

Pist ne kadar açık kalabilir?

Teoride günde 24 saat
Açılış zamanı program çizelgesi yapın.
Bilet fiyatlandırma çizelgeleri yapın.
Telefondan rezervasyon alın.

Örnek çift koçanlı bilet ÖRNEĞİ.
Tam isim soyisim
İletişim tel no
Hangi tarih talep edilen gün/ tarih?
Patenciler (çocuk/ erişkin/ aile vb bileti vs.)
Biletlerin mutabık kalınan fiyatı .

Biletler paten için tahsis edilen zamandan 10 dakika öncesine kadar pist kulübesinde tahsil edilebilir ve ödenebilir.

Facebook